Es lliuren els premis "5 caves x 5 projectes solidaris" a cinc entitats de la FCVS

Notícies

Es lliuren els premis "5 caves x 5 projectes solidaris" a cinc entitats de la FCVS

Agnès Marquès presentant el lliurament de premis
La presidenta Francina Alsina lliura el premi a Càritas Girona
Càritas Girona, Adama, Fundació Comtal, Punt de Referència, Fundació Hospitalitat guanyen el concurs “5 caves x 5 projectes solidaris” . L'entrega ha estat tot un èxit de convocatòria i el projecte " no para de créixer.

L’acte de lliurament de premis del concurs “5 caves x 5 projectes solidaris” ha estat tot un èxit. Amb la sala de les cotxeres del Palau Robert plenes de gom a gom, Cava Berdié, Pétit Plaisir i Artesania en Vidre van lliurar els premis a les cinc entitats. L’acte va ser conduït per la presentadora del telenotícies de TV3 del cap de setmana, Agnès Marquès.

Aquestes tres empreses destinaran a partir d’ara un percentatge dels beneficis que obtinguin de la venda dels seus productes a aquestes cinc entitats. En el projecte, però, hi han participat fins a 22 empreses que han col·laborat o bé a nivell informàtic en la creació de la web, o bé cedint material per al dia de la presentació.

Els premis
La presidenta de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) Francina Alsina, que s’ha estrenat com a presidenta en aquesta entrega de premis, ha lliurat el guardó –un cep dins d’un trofeu de vidre creat per Artesania en Vidre- als responsables de Càritas Girona pel seu projecte de treball en qüestions de pobresa.

Pel que fa als altres premis Adama s’ha endut el premi al millor projecte de salut; Fundació Comtal ha estat l’entitat escollida pel projecte d’infància; Punt de Referència pel projecte de treball amb persones nouvingudes i Fundació Hospitalitat pel seu treball amb persones amb discapacitat.

Projecte en expansió
En pocs mesos el projecte “5 caves x 5 projectes solidaris” ha anat creixent incorporant noves empreses disposades a implicar-se i a col·laborar amb la responsabilitat social corporativa: des d’aquella primera iniciativa impulsada per Cava Berdié amb el suport de la FCVS fins a l’actual projecte en què la casa de xocolata Pétit Plaisir i la de joieria Artesania en Vidre també s’hi han sumat. Però, la iniciativa encara va més enllà, ja que durant l’acte de lliurament de premis, la tècnica de Voluntariat i Empresa de la FCVS Eva Lleonart ha anunciat una nova empresa que s’incorpora al projecte: la casa catalana de calçat esportiu Munich crearà un disseny especial per a la FCVS per destinar-ne una part de la recaptació als projectes de les cinc entitats escollides.

Després de l’entrega de premis, els assistents han pogut gaudir d’un apretiu del càtering Salta, de la Fundació Ared, acompanyat del cava Berdié. També han pogut comprar cava, xocolata i joies de vidre. I tot això amenitzat amb el grup de jazz Jazzy Bossa.

FOTO 1: Agnès Marquès presenta l'acte de lliurament de premis
FOTO 2: La presidenta de la FCVS Francina Alsina entrega un dels premis a Dolors Selans, de Càritas Girona

Agenda

«  
  »
dl dm dc dj dv ds dm
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31